WELDIN Ltd

За нас

Уелдин ООД е търговско дружество за доставка, монтаж и сервиз на професионално промишлено оборудване за ръчна и автоматична металообработка и други материали.
Основната цел на фирмата е да посрещне нуждите на пазара за висококачествено професионално оборудване в нашата страна, за да удовлетвори дори най-претенциозните клиенти. Ето защо Уелдин ООД се занимава както с продажбата и доставката на промишлено оборудване, така и с дейности като сервиз и поддръжка, които са неизменна част от продажбата на подобно оборудване. 
Уелдин ООД има партньори по цял свят в областта на: машини и линии за механизирано, автоматизирано и роботизирано заваряване; машини за огъване на тръби и листа, крайцване, шлайфане, полиране; системи за плазмено, механично, плазмено, лазерно и водно рязане; консумативи и аксесоари за предлаганото от нас оборудване, и много други. Фирмата е заложила на дистрибуция на продукти на утвърдени търговски марки;
Всички усилия на нашата компания са насочени към осигуряване на иновативни технически решения и високо качество на предлаганите услуги и оборудване.
В нашата компания се разчита на дългогодишния опит на нашите специалисти.
Ние настояваме да предлагаме качествени, конкурентни цени и правилни решения за Вас, за да бъдете максимално ефективни във Вашия бизнес. 

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност