Електрически повдигачи

За преместване и повдигане на метални листове, които чрез засмукване, генерирано от вакуумна помпа, позволяват бързо и управляемо захващане.

Вакуумните повдигачи за преместване на метални листове са съставени от четири, шест, осем или повече смукателни вендузи. Те могат да се регулират както надлъжно, така и хоризонтално. Повдигачите от серията GLA-F са капацитет от 250 до 1500 кг.

Вакуумната помпа може да се захранва с електричество или сгъстен въздух. А вакуумният резервоар гарантира безопасността на захвата дори в случай на непредвидена загуба на мощност на вакуумната помпа.

Всички наши продукти са снабдени с ЕО декларация за съответствие в съответствие с Директива за машините 2006/42/EC.

Как работи вакуумният повдигач

Това са подемни системи, базирани на вакуумна технология, често използвани при обработката на мрамор, дърво, стомана, стъкло и кутии . Като система, която съчетава скорост, практичност и гъвкавост, тя намира широко приложение в производствени зони , логистични центрове и в индустрията като цяло.

По време наработа операторът и товарът са изложени на много малък брой рискове: например, ако има внезапен скок на тока, товарът остава здраво върху вендуза благодарение на предпазните устройства.

Чрез използването на различни видове вакуумни асансьорни системи е възможно да се преместват голямо разнообразие от материали като стъкло, метал, дърво и мрамор.

В допълнение към стандартизираните решения,можем да предлажим на своите клиенти персонализирани решения, базирани на индивидуални нужди от манипулиране: всички наши продукти имат CE декларация за съответствие и са придружени от ръководство за потребителя и поддръжка, както се изисква от референтните стандарти.

Вакуумният повдигач може да се захранва от електрическа вакуумна помпа или от помпа за сгъстен въздух (тръба на Вентури).

Галерия продукт

Спецификация

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност